Terug naar Succesverhalen 'T Kan Minder afslankprogramma

Trientje (50) verliest met 'T Kan Minder -15 kg!

  • 15kg

Ik ben met het afslankprogramma begonnen, omdat ik me niet langer vermoied en uitgeput wilde voelen. Ik wilde me fitter en gezonder voelen.

Ik heb toen besloten me in te schrijven voor het afslankprogramma 'T Kan Minder. Na het lezen van alle succesverhalen en het zien van de behaalde resultaten van de deelnemers dacht ik dit wil ik ook.

De eerste twee weken vond ik het lastig, met name de voeding omdat je toch anders eet dan hetgeen je thuis gewend bent. Maar na de eerste week, merkte ik de postieve veranderingen al op. Mijn gewicht begon te dalen mijn spiermassa ging omhoog en mijn vet percentage werd minder. We zijn nu inmiddels alweer een paar maanden verder, de afgelopen periode ben ik -15 kilo afgevallen en  ik voel me ontzettend goed. 

Met het programma krijg je de ondersteuning die je nodig hebt, op het gebied van voeding, training maar ook mindset. Het afvallen op zich is niet zo heel moeilijk maar op gewicht blijven en behouden is waar de uitdaging ligt. Daarom heb ik ook gekozen om door te gaan met het na traject Support. Zodat ik een stok achter de deur blijf houden en op deze manier mijn gewicht kan blijven vasthouden. 

Trientje