Terug naar Succesverhalen 'T Kan Minder afslankprogramma

Nienke (21) verliest in 10 weken met 'T Kan Minder 16.4 kg!

  • -16.4kg

Ik het programma al een tijdje op het oog maar twijfelde steeds om mee te doen, Ik was denk ik nog niet gemotiveerd genoeg om de stap te zetten. Afgelopen maarrt begon begon een nieuwe ronde van het programma, ik besloot om me toch aan te melden. Wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

De eerste periode had ik moeite om de snacks die ik normaal at te laten staan en dat merkte ik want de drang naar suiker bleef in de eerste twee weken. Daarna werd het echt makkelijk, geen zin meer in suikers en ik bereid mijn voeding van te voren zodat ik lastige momenten op deze manier kan vermijden. 

Dat ik 16.4 kg zou afvallen had ik echt niet verwacht, ik hoopte in 12 weken , 15 kg kwijt te raken , dit is dus iets meer geworden. :)

Het programma is super leuk omdat je ook erg veel leert over voeding en training. In juni zijn we klaar met de 12 weken T'Kan Minder. Ik heb besloten om door te gaan met het na traject Support. Support omvat training, voedingsbegeleiding en coaching. Dat laatste vind ik echt belangrijk omdat ik weet dat afvallen en ook aankomen een mentaal proces is. 

Nienke