'T Kan Minder afvalprogramma

’T Kan minder is een afslankprogramma van 12 weken waar al meer dan duizend cursisten succesvol aan hebben deelgenomen! Gemiddeld verliezen cursisten in 3 maanden tijd -12 kg aan gewicht. Onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers, coach en diëtisten ga je de uitdaging aan om gewicht te verliezen. Tijdens de 12 weken volg je elke week twee FTF (Fast Time Fitness) trainingen.

Deze trainingen zijn speciaal ontworpen voor het afslankprogramma. Daarnaast mag je gebruik maken van alle andere groepslessen en de fitnesszaal. Elke week krijg je een Health Check. Tijdens deze meting wordt er naast je gewicht, gekeken of o.a. de vetmassa, de viscerale vetwaarde en de spiermassa verbeterd zijn. Je krijgt een uitgebreide analyse van het lichaam. Daarnaast krijg je elke week nieuwe voedingslijsten, waar precies in beschreven staat wat je dagelijks mag eten. Ook staan er elke dag weer nieuwe recepten in de menulijsten. De FTF lessen en wegingen kun je zelf flexibel inplannen door middel van onze app. De lessen vinden plaats van maandag t/m vrijdag in de ochtenden en avonden. Bekijk hier het rooster.

Na deze 12 weken sta je er niet ineens alleen voor. Je kunt er voor kiezen om door te gaan met een vervolgtraject ’T Kan Minder 2 of met Support. Wil je ook graag gewicht verliezen maar weet je niet hoe óf heb je een stok achter de deur nodig? Meld je dan snel aan voor de nieuwe ronde die begint op maandag 2 september 2024.

Meer informatie over dit programma is te vinden op: https://afslankentkanminder.nl/