Ons Club-Joy lesaanbod

Hieronder kunt u ons Club-Joy lesaanbod vinden, deze lessen bestaan over het algemeen uit 50 minute classes.

Klik aan de rechterkant van deze pagina op een onderdeel om direct naar het gekozen onderdeel toe te "scrollen".

Wilt u meedoen ? Klik op Rooster & tijden voor het programma!

 


Virtuele Groepslessen!

Uitbreiding groepslessen!

Naast onze vaste lessen gegeven door onze vaste trainers, breiden we binnenkort onze services uit met virtuele groepslessen!
Met de virtuele groepslessen zijn er ruim 400 verschillende workouts beschibaar denk aan:
Yoga, Pilates, Steps, Dans, Kettebell Workouts, Hitt Trainingen, BBB, en nog heel veel meer!
Deze workouts variëren in soort, intensiteit en tijdsduur (60, 30, 15, 10 minuten). Ieder kwartaal komt er van elke workout een nieuwe release uit.
Deze workouts worden op een groot scherm (398x244cm) in de leszaal afgespeeld. Naast een professioneel lichtplan creëren we een beleving zoals tijdens een bioscoop bezoek met kwalitatief hoogwaardige trainingen.
Buiten onze vaste lessen is het mogelijk om op ieder moment van de dag, ook in het weekend gebruik van de virtuele lessen te maken.
 
'T Kan Minder!

 

 

’T Kan minder is een afslankprogramma van 12 weken waar al meer dan duizend cursisten succesvol aan hebben deelgenomen! Gemiddeld verliezen cursisten in 3 maanden tijd -12 kg aan gewicht. Onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers, coach en diëtisten ga je de uitdaging aan om gewicht te verliezen. Tijdens de 12 weken volg je elke week twee FTF (Fast Time Fitness) trainingen.

 

Deze trainingen zijn speciaal ontworpen voor het afslankprogramma. Daarnaast mag je gebruik maken van alle andere groepslessen en de fitnesszaal. Elke week krijg je een Health Check. Tijdens deze meting wordt er naast je gewicht, gekeken of o.a. de vetmassa, de viscerale vetwaarde en de spiermassa verbeterd zijn. Je krijgt een uitgebreide analyse van het lichaam. Daarnaast krijg je elke week nieuwe voedingslijsten, waar precies in beschreven staat wat je dagelijks mag eten. Ook staan er elke dag weer nieuwe recepten in de menulijsten. De FTF lessen en wegingen kun je zelf flexibel inplannen door middel van onze app. De lessen vinden plaats van ma t/m vrij ochtend en avond. 

 

Na deze 12 weken sta je er niet ineens alleen voor, je kunt er voor kiezen om door te gaan met een vervolgtraject ’t kan minder 2 of met Support. Wil je ook graag gewicht verliezen maar weet je niet hoe óf heb je een stok achter de deur nodig? Meld je dan snel aan voor de nieuwe ronde.

Afslankprogramma "T Kan Minder

STEP30

Weinig tijd maar toch optimaal werken aan je uithoudingsvermogen, dan ben je bij STEP 30 aan het juiste adres.

Door verschillende step combinaties te combineren leer je binnen deze 30 minuten durende les een gehele choreo. 

Iedere week nieuwe combinaties en plezier gegarandeerd. 

Clubpower

ClubPower is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op ClubPower. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je voelt je fitter en je hebt meer energie. 

 

Challenge

Challenge is een calorievretende groepsles met een enorme funfactor! Een super leuke les voor mensen die willen afvallen, sterker of fitter willen worden.
Met diverse materialen werk je zowel samen als individueel aan conditie en kracht. Veel uiteenlopende oefeningen die elkaar in hoog tempo opvolgen.
Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau deelnemen. “CHALLENGE” is voor iedereen. Makkelijk instappen zonder ingewikkelde choreo’s op de step of in de passen. Alleen basis bewegingen en oefeningen met gegarandeerd snelle resultaten. Challenge is een echte UITDAGING!

Start met fitness

Nodig je vrienden uit om mee te sporten, of klik op "Maak vrijblijvend een afspraak" om een afspraak te maken!

Vrienden uitnodigen Maak vrijblijvend een afspraak

Volg ons op Facebook!

BBB

BBB (Buik Benen Billen) is bij Sport & Lifestyle Oldambt een populaire les!  Geen ingewikkelde passen of choreo's. Tijdens de les zullen de drie belangrijkste zones van het lijf, namelijk de buik, benen en billen onder handen worden genomen. Door middel van verschillende basisoefeningen train je gedurende 30 minuten afwisselend deze spiergroepen.

Fast Time Fitness

F.T.F. training staat voor FAST TIME FITNESS. Een F.T.F. training is een korte intensieve workout van maximaal 30 minuten in een trainingskooi. De les start met een warming up en zal worden opgevolgd door een combinatie van kracht en cardio oefeningen die een minuut duren. Iedere 4 weken is er een nieuw lesprogramma en zullen de oefeningen aangepast worden. F.T.F. lessen zijn uitsluitend voor deelnemers die meedoen aan het programma 'T Kan Minder of 'T Kan Minder Support.

 

Zumba!

Zumba is de manier om intensief te sporten en calorieën te verbranden, terwijl je plezier maakt en niet het gevoel hebt dat je aan het afzien bent. Want eigenlijk is het puur genieten wanneer je danst op de Latijns-Amerikaanse muziek. Zumba is leuk! Naar een les Zumba gaan met vrienden en collega's voelt elke keer weer als een feestje. Het gevoel dat je krijgt terwijl je Zumba doet, is een verslaving! 

Freestyle

Freestyle lessen zijn lessen die door de trainers naar eigen fantasie worden ingevuld. In deze les wordt er uitgebreid aandacht besteed aan verschillende spiergroepen, door middel van kracht- en cardiooefeningen. Enerzijds ben je bezig met vetverbranding, anderzijds met spierversteviging. Deze les is geschikt voor iedereen die aan zijn of haar conditie en/of krachtopbouw wil werken. Deze les is een goede les om mee te beginnen als je nog niet eerder hebt meegedaan aan groepslessen.

Freestyle Basics

Freestyle Basics lessen zijn lessen die door de trainer naar eigen fantasie worden ingevuld. Deze les is een goede les om mee te beginnen als je nog niet eerder meegedaan hebt aan groepslessen.

Tijdens de Basics lessen zal je de diverse benamingen voor het steppen aanleren. Daarnaast maak je kennis met verschillende krachtoefeningen en leer je de juiste techniek om al je spieren optimaal te trainen.