Ons Club-Joy lesaanbod

Hieronder kunt u ons Club-Joy lesaanbod vinden, deze lessen bestaan over het algemeen uit 50 minute classes.

Klik aan de rechterkant van deze pagina op een onderdeel om direct naar het gekozen onderdeel toe te "scrollen".

Wilt u meedoen ? Klik op Rooster & tijden voor het programma!

 


Clubpower

ClubPower is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op ClubPower. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. U zult zich fitter voelen en u zult merken dat u meer energie hebt. 

Challenge

Challenge is een calorievretende groepsles met een enorme funfactor! Een les voor mensen die willen afvallen, sterker willen worden, of fit willen worden.
Met diverse materialen werkt u zowel samen als individueel aan conditie en kracht. Veel uiteenlopende oefeningen die elkaar in hoog tempo opvolgen.
Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau deelnemen; jong, oud, beginner of gevorderd, “CHALLENGE” is voor iedereen. Het is een les die makkelijk instapbaar is zonder ingewikkelde choreo’s op de step, of ingewikkelde passen. Alleen basis bewegingen en oefeningen met gegarandeerd snelle resultaten. Challenge is UITDAGING!

BBB

BBB is bij Sport & Lifestyle Oldambt een populaire les. Een heerlijk basis les waarin krachttraining centraal staat, zonder ingewikkelde passen of choreo's. Tijdens de les zullen de drie belangrijkste zones van het lijf, namelijk de buik, benen en billen onder handen worden genomen. Doormiddel van verschillende basisoefening traint u gedurende 30 minuten afwisselend deze spiergroepen. De les eindigt altijd met een blok buikspier oefeningen. 

Fast Time Fitness

F.T.F. training staat voor FAST TIME FITNESS. Een F.T.F. training is een korte intensieve workout van maximaal 30 minuten die gedaan wordt in een trainingskooi. De les start met een warming up en zal worden opgevolgd door een combinatie van kracht en cardio oefeningen die een minuut duren. Iedere 6 weken is er een nieuw lesprogramma en zullen de oefeningen aangepast worden. F.T.F. lessen zijn uitsluitend voor deelnemers die mee doen aan het programma 'T Kan Minder of 'T Kan Minder Support.

 

Zumba!

Zumba is de manier om intensief te sporten en calorieën te verbranden terwijl je plezier maakt en niet het gevoel hebt dat je afziet. Want eigenlijk is het genieten met lachende gezichten wanneer u danst op de Latijns-Amerikaanse muziek. Zumba is leuk! Naar een les Zumba gaan met vrienden en collega's voelt elke keer opnieuw aan als een feestje bouwen. Het gevoel dat je krijgt terwijl je Zumba doet, wordt een verslaving! 

Start met fitness

Nodig je vrienden uit om mee te sporten, of klik op "Maak vrijblijvend een afspraak" om een afspraak te maken!

Vrienden uitnodigen Maak vrijblijvend een afspraak

Volg ons op Facebook!

Freestyle

Freestyle lessen zijn lessen die door de trainers naar eigen fantasie worden ingevuld. In deze les wordt er uitgebreid aandacht besteed aan verschillende spiergroepen, doormiddel van kracht- en cardio oefeningen. Enerzijds bent u bezig met vetverbranding en anderzijds met spierversteviging. Deze les is geschikt voor iedereen die aan zijn of haar conditie en/of krachtopbouw wil werken. Deze les is een goede les om mee te beginnen als u nog niet eerder meegedaan heeft aan groepslessen. 

Freestyle Basics

Freestyle Basics lessen zijn lessen die door de trainer naar eigen fantasie worden ingevuld. Deze les is een goede les om mee te beginnen als u nog niet eerder meegedaan heeft aan groepslessen.

Tijdens de Basics lessen zal u diverse benamingen voor het steppen aanleren. Daarnaast maakt u kennis met verschillende krachtoefeningen, en leert u de juiste techniek om al uw spieren optimaal te trainen.

 

Spinning

Misschien wel een van de meest populaire lessen. We zijn er mee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Spinning is geïnspireerd door deze voor velen dagelijkse activiteit. De ideale indoor activiteit voor iedereen die gewicht wil verliezen en wil werken aan zijn of haar conditie. Spinning zorgt voor een hoge vetverbranding. Ideaal dus voor de billen, buik en benen zones. Heerlijke muziek zorgt voor de nodige energie om je mee te nemen op de ideale fietsroute.

'T Kan Minder!

 

Het afslankprogramma  'T Kan Minder is een 12 weeks programma.

De deelnemers worden gedurende deze 12 weken begeleid door onze diëtisten, sportinstructeurs en een coach. 

De trainingen zijn kort maar intensief en duren maximaal 30 minuten, de deelnemers trainen minimaal 2x per week. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van de overige groepslessen en de faciliteiten binnen de kracht en cardio zaal. De trainingen zijn te volgen voor iedereen aangezien de intensiteit in de training naar eigen niveau aan te passen is. 

Iedere week ontvangen de deelnemers van de diëtiste(n) voedingsschema's en worden de deelnemers wekelijks gewogen. Door de wegingen krijgen we een duidelijk beeld van het vetpercentage, spiermassa e.d. en kunnen zo de voortgang van het afvallen goed in de gaten houden.   

Eens in de 4 weken zal er een vrijblijvende coaching sessie in groepsverband plaatsvinden. Er zal tijdens de sessie gesproken worden over motivatie en hoe je het beste je doelstelling in het afslankprogramma kunt behalen. 

Voor meer informatie over ons afvalprogramma kijk op onze website van 't kan minder: www.afslankentkanminder.nl/ 

Lees hier ervaringen van deelnemers:

 

Hieronder lees je meer ervaringen:
Carla en Henriette
Patricia Kroeze