Ons Club-Joy lesaanbod

Hieronder kunt u ons Club-Joy lesaanbod vinden, deze lessen bestaan over het algemeen uit 50 minute classes.

Klik aan de rechterkant van deze pagina op een onderdeel om direct naar het gekozen onderdeel toe te "scrollen".

Wilt u meedoen ? Klik op Rooster & tijden voor het programma!

 


STEP30

 

STRONG30

 

Harder, better, FASTER, STRONGER!

Vanaf 12-02-2020, kun je ook bij ons terecht voor STRONG30 lessen!

We hebben het allemaal druk, en willen in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk bereiken.
STRONG 30™ is een full-body-workout met een zeer hoge intensiteit, waarmee je je spieren vormt, je conditie traint, en je hoog in je calorie verbranding zit tijdens en zelfs na de workout. En dat alles in 30 minuten. 
Aangezien we verschillende modificaties (LOW,BASE,MAX) gebruiken, is deze les zeer toegankelijk voor iedereen. 

Clubpower

ClubPower is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op ClubPower. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je voelt je fitter en je hebt meer energie. 

 

Challenge

Challenge is een calorievretende groepsles met een enorme funfactor! Een super leuke les voor mensen die willen afvallen, sterker of fitter willen worden.
Met diverse materialen werk je zowel samen als individueel aan conditie en kracht. Veel uiteenlopende oefeningen die elkaar in hoog tempo opvolgen.
Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau deelnemen; jong, oud, beginner of gevorderd. “CHALLENGE” is voor iedereen. Makkelijk instappen zonder ingewikkelde choreo’s op de step of in de passen. Alleen basis bewegingen en oefeningen met gegarandeerd snelle resultaten. Challenge is een echte UITDAGING!

BBB

BBB (Buik Benen Billen) is bij Sport & Lifestyle Oldambt een populaire les. Een heerlijke basis les, waarin krachttraining centraal staat. Geen ingewikkelde passen of choreo's. Tijdens de les zullen de drie belangrijkste zones van het lijf, namelijk de buik, benen en billen onder handen worden genomen. Door middel van verschillende basisoefeningen train je gedurende 30 minuten afwisselend deze spiergroepen. De les eindigt altijd met een blok buikspieroefeningen. 

Start met fitness

Nodig je vrienden uit om mee te sporten, of klik op "Maak vrijblijvend een afspraak" om een afspraak te maken!

Vrienden uitnodigen Maak vrijblijvend een afspraak

Volg ons op Facebook!

Fast Time Fitness

F.T.F. training staat voor FAST TIME FITNESS. Een F.T.F. training is een korte intensieve workout van maximaal 30 minuten in een trainingskooi. De les start met een warming up en zal worden opgevolgd door een combinatie van kracht en cardio oefeningen die een minuut duren. Iedere 4 weken is er een nieuw lesprogramma en zullen de oefeningen aangepast worden. F.T.F. lessen zijn uitsluitend voor deelnemers die meedoen aan het programma 'T Kan Minder of 'T Kan Minder Support.

 

Zumba!

Zumba is de manier om intensief te sporten en calorieën te verbranden, terwijl je plezier maakt en niet het gevoel hebt dat je aan het afzien bent. Want eigenlijk is het genieten met een lachend gezichten wanneer je danst op de Latijns-Amerikaanse muziek. Zumba is leuk! Naar een les Zumba gaan met vrienden en collega's voelt elke keer weer als een feestje. Het gevoel dat je krijgt terwijl je Zumba doet, is een verslaving! 

Freestyle

Freestyle lessen zijn lessen die door de trainers naar eigen fantasie worden ingevuld. In deze les wordt er uitgebreid aandacht besteed aan verschillende spiergroepen, door middel van kracht- en cardiooefeningen. Enerzijds ben je bezig met vetverbranding, anderzijds met spierversteviging. Deze les is geschikt voor iedereen die aan zijn of haar conditie en/of krachtopbouw wil werken. Deze les is een goede les om mee te beginnen als je nog niet eerder hebt meegedaan aan groepslessen.

Freestyle Basics

Freestyle Basics lessen zijn lessen die door de trainer naar eigen fantasie worden ingevuld. Deze les is een goede les om mee te beginnen als je nog niet eerder meegedaan hebt aan groepslessen.

Tijdens de Basics lessen zal je de diverse benamingen voor het steppen aanleren. Daarnaast maak je kennis met verschillende krachtoefeningen en leer je de juiste techniek om al je spieren optimaal te trainen.

 

'T Kan Minder!

 

Het afslankprogramma  'T Kan Minder is een 12 weeks programma.

De deelnemers worden gedurende deze 12 weken begeleid door onze diëtisten, sportinstructeurs en een coach. 

De trainingen zijn kort maar intensief en duren maximaal 30 minuten. De deelnemers trainen minimaal 2x per week een half uur. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van de overige groepslessen en de faciliteiten binnen de kracht- en cardiozaal. De trainingen zijn te volgen voor iedereen aangezien de intensiteit in de training naar eigen niveau aan te passen is. 

Iedere week ontvangen de deelnemers van de diëtiste(n) een voedingsschema en worden de deelnemers wekelijks gewogen. Door de wegingen krijgen we een duidelijk beeld van het vetpercentage, spiermassa en gewicht en kunnen zo de voortgang van het afvallen goed in de gaten houden.   

Eenmaal in de 4 weken zal er een vrijblijvende coaching sessie in groepsverband plaatsvinden. Er zal tijdens deze sessie gesproken worden over motivatie en hoe je het beste je doelstelling in het afslankprogramma kunt behalen. 

Voor meer informatie over ons afvalprogramma kijk op onze website van 't kan minder: www.afslankentkanminder.nl

Lees hier ervaringen van deelnemers:

 

Hieronder lees je meer ervaringen:
Carla en Henriette
Patricia Kroeze