Virtuele Lessen


Terug naar Nieuws
Virtuele Lessen

Sinds kort is het bij Sport en Lifestyle Oldambt mogelijk om als lid op iedere willekeurig dag en tijdstip buiten de reguliere lestijden om een virtuele groepsles te volgen.

Met keuze uit meer dan 300 verschillende workouts zoals oa Pilates, Yoga, Flexibilty & Mobility, Battle, Core, en nog vele andere lessen wordt trainen nog leuker!

Deze lessen worden op een groot scherm in onze club afgespeeld. Onze leden kunnen individueel deelnemen aan deze workouts of in een groep(je).

We bieden lessen van 60 minuten, 30 minuten, 15 minuten en zelfs van 10 minuten. Deze korte workouts zijn een perfecte aanvulling op andere trainingen in de club.

Alle lessen zijn toegankelijk voor ieder niveau. In het workout scherm is een tweede instructeur te zien die lichtere of zwaardere opties toont. Elke maand worden er nieuwe workouts toegevoegd.

 

 

 
 

Bekijk ook

  Op maandag 2 januari 2023, start een nieuwe ronde van het succesvolle afslankprogramma T Kan Minder.’T Kan minder is een afslankprogramma van 12 weken waar al meer dan duizend cursisten succesvol aan hebben deelgenomen! Gemi…
 
Lees het hele bericht
  Aurora (20) uit Groningen is een van de deelnemers van het Afslankprogramma TKAN MINDER en is nu -20kg afgevallen. " In januari 2022 ben ik begonnen met het afslankprogramma T Kan minder. Familieleden van mij hadden met het programma …
 
Lees het hele bericht
    Lianne (34) uit Nieuwe Pekela is ook een van de deelnemers die in september met het afslankprogramma T Kan Minder is begonnen.Onder begeleiding van onze trainers is Lianne 12,5 kg afgevallen." Ik zag het programma voorbij komen op Fac…
 
Lees het hele bericht