Per 22-04 lidmaatschapskosten 50% korting


Terug naar Nieuws

 

Beste leden,

Rutte heeft gisteren het hele land toegesproken. Een speech waarin hij openheid en transparantie verschafte over de huidige situatie waarin wij momenteel allemaal verkeren. Iedereen wordt direct of indirect getroffen door het coronavirus. Mensen in de zorg die dag en nacht door moeten werken. Mensen met familieleden die tot de kwetsbare groepen behoren. Mensen met eigen ondernemingen. Zpp’ers. En mensen die voor bedrijven werken die door deze situatie plotseling in zwaar weer verkeren.

Wij van sportcentrum Oldambt maken ons net als jullie grote zorgen over alle grote gevolgen die dit met zich meebrengt. We zijn ontzettend hard opzoek naar een balans waarin we door kunnen draaien als bedrijf en tegelijkertijd jullie tegemoet kunnen komen. Het is dan ook van belang dat wij, net als onze premier gisteren, eerlijk en transparant zijn over hoe de zaken ervoor staan. Jullie lidmaatschappen per direct stopzetten betekent op de langere termijn een faillissement. Alle kosten lopen vooralsnog immers gewoon door, verzekeringen hypotheek etc. Hebben we een buffer? Ja. Maar niet om maandenlang door te komen. Uiteraard moet je als ondernemer rekening houden met risico’s, maar deze zijn dermate buitensporig dat ze niet van tevoren ingecalculeerd konden worden.

Daarom hebben wij voorlopig besloten dat de aankomende incasso op normale wijze plaatsvindt. Echter, de daaropvolgende incasso worden alle lidmaatschappen gehalveerd. Daarnaast bieden we op het moment dat we onze deuren weer kunnen openen nog andere compensaties aan die aansluiten op jullie lidmaatschappen. Hierover worden jullie later nog geïnformeerd.

Mochten er veranderingen worden doorgevoerd vanuit de regering, dan zullen we onze nieuwe beslissingen met jullie delen. Voor nu hopen we dat iedereen actief meedenkt om deze vervelende tijd door te komen. Er is 40 jaar ontzettend hard gewerkt om deze sportschool op te bouwen tot wat het nu is. Een gezellig centrum met fijne leden en leuk personeel. We hopen nog vele jaren onderdeel te blijven van jullie doelstellingen en sociale aangelegenheden.


Denk om jezelf, denk om een ander en hopelijk tot snel.

Het team van Sportcentrum Oldambt.
❤️❤️❤️❤️❤️

 
 

Bekijk ook

Het programma 'T Kan Minder is in volle gang, ook Ria (61) en Iris (21) moeder en dochter, zijn begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. De afgelopen 6 weken is Ria 10.0 kg afgevallen en Iris 7.0kg.
 
Lees het hele bericht

Nieuwe maatregelen coronavirus 13-10-2020

  Beste leden, Zoals jullie ongetwijfeld al hebben gehoord blijven de sportscholen vooralsnog open. Ook groepslessen mogen nog steeds plaatsvinden, mits er anderhalve meter afstand in acht wordt genomen. Voor ons, en voor jullie, verande…
 
Lees het hele bericht

Dringend advies: per direct in het hele land mondkapjes in openbare binnenruimtes

 Beste allemaal,   Vanaf heden is er een dringende landelijke advies vanuit het kabinet naar buiten gebracht im in openbare binnenruimtes een mondkapje te dragen. Het verzoek is dan ook om dit te dragen  wanneer je binnen in de spor…
 
Lees het hele bericht