Uitbreiding groepslessen


Terug naar Nieuws

 

Uitbreiding groepslessen!
Naast onze vaste lessen gegeven door onze vaste trainers, vullen we binnenkort onze service aan met virtuele groepslessen!
Met de virtuele groepslessen zijn er ruim 400 verschillende workouts beschibaar denk aan:
Yoga, Pilates, Steps, Dans, Kettebell Workouts, Hitt Trainingen, BBB, en nog heel veel meer!
Deze workouts variëren in soort, intensiteit en tijdsduur (60, 30, 15, 10 minuten). Ieder kwartaal komt er van elke workout een nieuwe release uit.
Deze workouts worden op een groot scherm (398x244cm) in de leszaal afgespeeld. Naast een professioneel lichtplan creëren we een beleving zoals tijdens een bioscoop bezoek met kwalitatief hoogwaardige trainingen.
Buiten onze vaste lessen is het mogelijk om op ieder moment van de dag, ook in het weekend gebruik van de virtuele lessen te maken.

 
 

Bekijk ook

  Tineke (43) uit Finsterwolde is een van de deelnemers die in maart begonnen is met het afslankprogramma T Kan Minder. Onder begeleiding van ons team is ze de afgelopen periode -12.1 kg afgevallen! "In het dagelijks leven ben ik werkza…
 
Lees het hele bericht
  Sanne (31) uit Winschoten is in januari begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. De afgelopen periode hebben we Sanne begeleid op het gebied van voeding en training en is nu 26 kg afgevallen! Een top prestatie! " Ik heb vaker e…
 
Lees het hele bericht