Terug naar 'T Kan Minder

Tonnie verlies met 'T Kan Minder 17.2 kg!

De mensen om me heen vrienden en kennissen zeiden dat ik wat aan mijn gewicht moest gaan doen, ik was inmiddels al 156.6 kg en wist zelf oook dat er nodig wat moest gebeuren maar probeer maar eens ergens te beginnen want het is echt niet makkelijk.

Het vinden van tijd was nog een hele uitdaging want als zzp in de bouw werk ik meer dan 60 uur per week. Maar ondanks mijn lange werkweek en gezin maak ik en moet ik gewoon tijd vrij maken voor mijn gezondheid.

Ik heb me januari 2023 aangemeld voor het programma en zag er eerlijk gezegd wel een beetje tegen op. Maar na de eerste weken werden de resultaten al zichtbaar. Na 8 weken trainen met begeleiding op het gebied van voeding en training raakte ik 17 kilo kwijt. Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan en begreep niet waarom  ik niet eerder deze stap richting de sportschool heb gemaakt.

Momenteel ben ik bezig met het na traject support en hoop hier nog meer kilo's kwijt te raken. Het zal geen makkelijke weg zijn, maar ik voel me nu al zoveel beter en ben enorm gemotiveerd om naar een gezonder lichaam toe te werken. Want uiteindelijk is een goede gezondheid de basis van alles.