Tjitzke verliest met T Kan minder 31.1 kg!


Terug naar Nieuws
Tjitzke verliest met T Kan minder 31.1 kg!

 

Tjitzke (38) uit Winschoten, begon mei 2021met het afslankprogramma.
We hebben Tjiztke de afgelopen maanden begeleid op het gebied van training en voeding en ze is nu al 31.1 kg afgevallen. Wat een fantastisch resultaat!

"Het was niet altijd eenvoudig, vooral in het begin had ik moeite om alle lekkernijen te laten staan. Maar gedurende het programma vorderde, werd dit steeds makkelijker.
Mijn gewicht en mijn vetpercentage gingen in de eerste week al naar beneden. Dit zorgde ervoor dat ik me nog beter ging inzetten om mijn doel te behalen.

We zijn nu 10 maanden verder en het is echt een kwestie van doorzetten. De trainingen vind ik echt superleuk om te doen het is een vast patroon in mijn leven geworden. Ik heb een druk leven, 2x per week een half uurtje trainen past perfect binnen mijn schema.
Daarnaast is het ook fijn dat de lessen iedere dag zowel in de ochtend als avond uren worden gegeven ik kan zelf inplannen wat mij beste past.

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik zoveel kilo's zou kwijtraken en mijn streefgewicht zou halen, maar het is me gelukt en daar ben ik ontzettend trots op. Het is echt een kwestie van doorzetten en regelmaat."

 
 

Bekijk ook

  Tineke (43) uit Finsterwolde is een van de deelnemers die in maart begonnen is met het afslankprogramma T Kan Minder. Onder begeleiding van ons team is ze de afgelopen periode -12.1 kg afgevallen! "In het dagelijks leven ben ik werkza…
 
Lees het hele bericht
  Sanne (31) uit Winschoten is in januari begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. De afgelopen periode hebben we Sanne begeleid op het gebied van voeding en training en is nu 26 kg afgevallen! Een top prestatie! " Ik heb vaker e…
 
Lees het hele bericht