Nieuwe maatregelen coronavirus 13-10-2020


Terug naar Nieuws

 

Beste leden,
Zoals jullie ongetwijfeld al hebben gehoord blijven de sportscholen vooralsnog open. Ook groepslessen mogen nog steeds plaatsvinden, mits er anderhalve meter afstand in acht wordt genomen. Voor ons, en voor jullie, verandert er in de sportschool dus niet heel veel. Wel willen we jullie vragen rekening te houden met het volgende:
- De kleedkamers zijn vanaf morgen weer gesloten
- Neem een handdoek mee
- Meet je temperatuur bij binnenkomst
- Bij klachten, blijf thuis
- Houd anderhalve meter afstand
- Draag een mondkapje bij binnenkomst (deze mag tijdens het sporten af)
Het sluiten van de kleedkamers en het dragen van een mondkapje zijn dus ‘nieuwe regels’, de rest is slechts een opfrissertje.
Blijf gezond, denk om elkaar en tot snel!

 
 

Bekijk ook

Het programma 'T Kan Minder is in volle gang, ook Ria (61) en Iris (21) moeder en dochter, zijn begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. De afgelopen 6 weken is Ria 10.0 kg afgevallen en Iris 7.0kg.
 
Lees het hele bericht

Dringend advies: per direct in het hele land mondkapjes in openbare binnenruimtes

 Beste allemaal,   Vanaf heden is er een dringende landelijke advies vanuit het kabinet naar buiten gebracht im in openbare binnenruimtes een mondkapje te dragen. Het verzoek is dan ook om dit te dragen  wanneer je binnen in de spor…
 
Lees het hele bericht
Het afslankprogramma 'T Kan Minder is een 12 weeks programma. De deelnemers worden gedurende deze 12 weken begeleid door onze diëtiste(n) , sportinstucteurs en een coach. De trainingen zijn kort en intensief en duren maximaal 30 minut…
 
Lees het hele bericht