Melanie (25) uit veendam -17 kg lichter in 14 weken tijd.


Terug naar Nieuws
Melanie (25) uit veendam -17 kg lichter in 14 weken tijd.

 


Melanie (25) uit Veendam, is in april 2021 begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. De afgelopen weken hebben we haar begeleid op het gebied van training, voeding en coaching en niet zonder resultaat.
Melanie is nu maar liefst -17kg is afgevallen en is hard op weg om haar streefgewicht te bereiken.

"Ik heb voor het 'T Kan Minder gekozen omdat ik te zwaar was en gezond wilde afvallen.
De eerste 2 weken van het programma vond ik lastig, het trainen en het gezonder eten was gewoon wennen.
Wat ik wel erg fijn vond is dat je gelijk na een week al resultaat zag, dat zorgde er bij mij voor dat ik nog meer motivatie kreeg om door te gaan, ik zag dat het werkte.

In het verleden heb ik al vaker pogingen tot afvallen gedaan, maar kon dit nooit goed volhouden.

Bij 'T Kan Minder is dit anders. Ten eerste zijn de wekelijkse trainingen die je via de app reserveert ook een goede stok achter de deur.
Ten tweede het wekelijks wegen op de bodyanalyze om zo je gewicht, spiermassa, vocht en belangrijkste visceraal vet goed in de gaten te houden krijg je gedurende het traject een goed inzicht wat er met je lijf gebeurt.
Vooral het visceraal vet, lichaamsvet dat zich rond de organen vast zet, is voor mij een enorme drijfveer om die nog verder naar beneden te krijgen.
En als laatste de wekelijkse voedingslijsten zorgen voor houvast, je weet precies hoe en wat je moet eten.

Ik weet wat te zwaar zijn met me doet en ik wil nu gewoon gezonder en fitter zijn en dit ook blijven!

Ik ben nu -17kg afgevallen ik ben hier echt ontzettend blij mee en had niet verwacht dat het eigenlijk zo makkelijk zou gaan. Ik heb nog even te gaan, maar ik heb met mezelf de afspraak gemaakt om me voor de volle 100% voor mezelf in te zetten.

Melanie bedankt voor het delen van je verhaal en gefeliciteerd met je behaalde resultaat. Wat een geweldige resultaat! 

 
 

Bekijk ook

  Op maandag 2 januari 2023, start een nieuwe ronde van het succesvolle afslankprogramma T Kan Minder.’T Kan minder is een afslankprogramma van 12 weken waar al meer dan duizend cursisten succesvol aan hebben deelgenomen! Gemi…
 
Lees het hele bericht
  Aurora (20) uit Groningen is een van de deelnemers van het Afslankprogramma TKAN MINDER en is nu -20kg afgevallen. " In januari 2022 ben ik begonnen met het afslankprogramma T Kan minder. Familieleden van mij hadden met het programma …
 
Lees het hele bericht
    Lianne (34) uit Nieuwe Pekela is ook een van de deelnemers die in september met het afslankprogramma T Kan Minder is begonnen.Onder begeleiding van onze trainers is Lianne 12,5 kg afgevallen." Ik zag het programma voorbij komen op Fac…
 
Lees het hele bericht