Fleur verliest in 8 weken tijd 10.1 kg!


Terug naar Nieuws
Fleur verliest in 8 weken tijd 10.1 kg!

 Fleur Aeissing (36) uit Vlagtwedde is 8 weken geleden met het afslank programma T’ kan minder gestart en is nu 10 kg aan gewicht kwijt geraakt.

"Ik heb in 2019 voor het eerst mee gedaan aan T kan minder en daarna het na traject support en dit was een groot succes! Goed afgevallen!

Helaas mede door Corona de afgelopen twee jaar flink aangekomen. Ik wilde mij weer voelen zoals toen..
En ik heb mij daarom weer ingeschreven voor het afslank programma, omdat ik weet dat dit echt werkt!
De voeding is even wennen maar is heerlijk en goed vol te houden, je geniet weer meer van eten op een gezondere manier! De lessen zijn leuk, gezellig in een groep.. raak je nog meer gemotiveerd door! Goede begeleiding en het wegen elke week is een stok achter de deur! Ik ga na dit programma ook door, omdat ik mij er veel gelukkiger door voel!"

 
 

Bekijk ook

  Tineke (43) uit Finsterwolde is een van de deelnemers die in maart begonnen is met het afslankprogramma T Kan Minder. Onder begeleiding van ons team is ze de afgelopen periode -12.1 kg afgevallen! "In het dagelijks leven ben ik werkza…
 
Lees het hele bericht
  Sanne (31) uit Winschoten is in januari begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. De afgelopen periode hebben we Sanne begeleid op het gebied van voeding en training en is nu 26 kg afgevallen! Een top prestatie! " Ik heb vaker e…
 
Lees het hele bericht