Etty (75) al 42 jaar trouw lid


Terug naar Nieuws
Etty (75) al 42 jaar trouw lid

 

 

Etty Arbeider (75) uit Scheemda is al 42 jaar lid van Sport & Lifestyle Oldambt. Ze is in 1980 begonnen aan de Renselkande in Winschoten waar de sportschool (Sportcentrum Delis) in die tijd gevestigd was. Tijd voor een gesprekje met deze altijd fanatieke dame.
 
" Ik heb mijn hele leven al gesport, zoals wandelen, jazzgymnastiek, volleybal. Toen in 1980 de sportschool de deuren aan de Renselkade opende heb ik me gelijk ingeschreven. Sindsdien ben ik trouw lid en train ik met veel plezier 4 keer in de week.
 
Momenteel volg ik de lessen Clubpower, freestyle, Challenge en BBB en zo af en toe ben ik ook op de loopband in de krachtzaal te vinden.
Ik sport omdat ik het leuk vind, maar fit en vitaal blijven vind ik belangrijk. Ik voel me topfit en dat wil ik ook zolang mogelijk blijven. Ik hoop dan ook dat ik nog lang in goede gezondheid van de groepslessen en de sportschool mag genieten. "
 
Etty bedankt voor het delen van je verhaal en je altijd gemotiveerde inzet tijdens de lessen! Je bent een voorbeeld voor velen!

 
 

Bekijk ook

  Op maandag 2 januari 2023, start een nieuwe ronde van het succesvolle afslankprogramma T Kan Minder.’T Kan minder is een afslankprogramma van 12 weken waar al meer dan duizend cursisten succesvol aan hebben deelgenomen! Gemi…
 
Lees het hele bericht
  Aurora (20) uit Groningen is een van de deelnemers van het Afslankprogramma TKAN MINDER en is nu -20kg afgevallen. " In januari 2022 ben ik begonnen met het afslankprogramma T Kan minder. Familieleden van mij hadden met het programma …
 
Lees het hele bericht
    Lianne (34) uit Nieuwe Pekela is ook een van de deelnemers die in september met het afslankprogramma T Kan Minder is begonnen.Onder begeleiding van onze trainers is Lianne 12,5 kg afgevallen." Ik zag het programma voorbij komen op Fac…
 
Lees het hele bericht