Afslankprogramma 'T Kan Minder: Tjitzke verliest 11.7 kg in 9 weken tijd.


Terug naar Nieuws
Afslankprogramma 'T Kan Minder: Tjitzke verliest 11.7 kg in 9 weken tijd.

 

Tjitzke (38) uit Winschoten is pas 9 weken bezig met het afslankprogramma 'T Kan Minder, maar voelt zich nu al stukken beter. Ze is nu 11.7kg afgevallen.
Na de bevalling van mijn jongste zoon heb ik mezelf echt laten gaan. Alles was lekker, op een gegeven moment dacht ik nu moet er echt iets gaan gebeuren.
In het begin had ik moeite om te wennen aan de voedingslijsten en om de lekkernijen te laten staan, maar toen ik na een week trainen mijn eerste weegmoment op de Inbodyscan kreeg, zag ik dat ik was afgevallen en ook mijn vet percentage naar beneden was gegaan toen ging er een knop om en ging het beter.
Ik kijk zeer tevreden terug op de afgelopen weken, ik ben nu 11.7 kg kwijt. Het klinkt cliché maar het is echt zo, je voelt je gewoon fitter en energieker wanneer je een paar kilo's kwijt raakt.
En daarnaast heb ik het erg naar mijn zin bij Sport en Lifestyle Oldambt. Het is laagdrempelig, er is oog voor de persoon, goede begeleiding en fijne voedingslijsten."
Over 6 weken, op maandag 6 september 2021 starten we met een nieuwe ronde van het afslankprogramma 'T Kan minder.
De aanmeldingen voor deze ronde gaan hard, we zitten inmiddels over de 50% vol.
Wil je meedoen wacht dan niet te lang want vol is vol.
Aanmelden kan via: sportcentrumoldambt@gmail.com of bel met 0597-432630
meer succesverhalen van Kan Minder deelnemers lees je op onze website:

 
 

Bekijk ook

  Aankomende vrijdag 10-9 is het zover!! Kan jouw dochter, zoon, nichtje, neefje of buurkindjes lekker swingen en wil hij/zij graag met jou mee naar de Zumbales? Lees dan verder! Omdat wij vaak de vraag krijgen vanuit de les of kids ook mee mo…
 
Lees het hele bericht
  Lisette Buzeman, 36 jaar uit winschoten moeder van 2 dochters werkt in het dagelijks leven als Verzorgende IG. "Ik sport al jaren bij Sport en Lifestyle Oldambt ik train in de krachtzaal en volg de groepslessen Clubpower, het v…
 
Lees het hele bericht
  Melanie (25) uit Veendam, is in april 2021 begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. De afgelopen weken hebben we haar begeleid op het gebied van training, voeding en coaching en niet zonder resultaat.Melanie is nu maar liefst -17kg …
 
Lees het hele bericht