Afslankprogramma 'T Kan Minder: Patrick verliest in 3 maand tijd -17.8 kg!


Terug naar Nieuws
Afslankprogramma 'T Kan Minder: Patrick verliest in 3 maand tijd -17.8 kg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

" In het verleden heb ik al tig pogingen gedaan om af te vallen, maar het lukte gewoon niet omdat de motivatie altijd maar voor korte duur was. Op een gegeven moment accepteer je het maar, althans dat probeerde ik maar in m'n achterhoofd was ik gewoon niet blij met mijn gewicht.

Het programma 'T Kan Minder volgde ik al een tijdje op Facebook, maar stelde het iedere keer uit om mee te doen. 
Afgelopen april ben ik toch gestart, achteraf had ik dit veel eerder moeten doen! Ik ben nu 17.8 kg afgevallen en ben hard op weg naar mijn streefgewicht.

 
 

Bekijk ook

Het afslankprogramma 'T Kan Minder is een 12 weeks programma. De deelnemers worden gedurende deze 12 weken begeleid door onze diëtiste(n) , sportinstucteurs en een coach. De trainingen zijn kort en intensief en duren maximaal 30 minut…
 
Lees het hele bericht

Prijswijziging oud lidmaatschappen.

Beste allemaal, Per 01-01-2020 zijn er enkele oud lidmaatschapsprijzen gewijzigd. De huidige prijzen zoals vermeld op de site blijven ongewijzigd. Meer info aan de balie.
 
Lees het hele bericht

Studententarief

Om gebruik te blijven maken van studentenkorting is het van belang om aan te tonen dat je nog steeds student bent. Doe je dit niet dan zal het lidmaatsschap per januari 2020 €22.90 bedragen ipv €19.90    
 
Lees het hele bericht