Nikita verliest in 12 weken -11.2 kg


Terug naar Nieuws
Nikita verliest in 12 weken -11.2 kg

 Nikita (21) uit Scheemda is 12 weken begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. De afgelopen weken is ze onder begeleiding van onze trainers -11.2 kg afgevallen.

" In het verleden deed ik altijd al aan sport, maar gedurende de corona periode ben ik gegroeid. Ik wilde graag weer wat aan sport doen en via mijn moeder kwam ik bij het programma 'T Kan Minder terecht.

De afgelopen 12 weken zijn me eigenlijk voorbij gevlogen. Ik had verwacht dat het een moeilijke periode zou worden, omdat ik graag wat kilo's kwijt wilde.

Halverwege het programma had ik wel een dip momentje, maar na een gesprek met de trainers en de wekelijkse weegmomenten, besefte ik me dat het eigenlijk heel goed ging. De weegmomenten vind ik erg fijn, het werkt voor mij echt als een stok achter de deur. En door de goede resultaten raak ik alleen maar gemotiveerder om door te gaan.

Ik ga nu door met het na traject Support, ten eerste voor de houvast en ten tweede om mijn nieuwe doelstelling te behalen. Het opbouwen van meer spiermassa."

 

 
 

Bekijk ook

  Op maandag 2 januari 2023, start een nieuwe ronde van het succesvolle afslankprogramma T Kan Minder.’T Kan minder is een afslankprogramma van 12 weken waar al meer dan duizend cursisten succesvol aan hebben deelgenomen! Gemi…
 
Lees het hele bericht
  Aurora (20) uit Groningen is een van de deelnemers van het Afslankprogramma TKAN MINDER en is nu -20kg afgevallen. " In januari 2022 ben ik begonnen met het afslankprogramma T Kan minder. Familieleden van mij hadden met het programma …
 
Lees het hele bericht
    Lianne (34) uit Nieuwe Pekela is ook een van de deelnemers die in september met het afslankprogramma T Kan Minder is begonnen.Onder begeleiding van onze trainers is Lianne 12,5 kg afgevallen." Ik zag het programma voorbij komen op Fac…
 
Lees het hele bericht