Nikita verliest in 12 weken -11.2 kg


Terug naar Nieuws
Nikita verliest in 12 weken -11.2 kg

 Nikita (21) uit Scheemda is 12 weken begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. De afgelopen weken is ze onder begeleiding van onze trainers -11.2 kg afgevallen.

" In het verleden deed ik altijd al aan sport, maar gedurende de corona periode ben ik gegroeid. Ik wilde graag weer wat aan sport doen en via mijn moeder kwam ik bij het programma 'T Kan Minder terecht.

De afgelopen 12 weken zijn me eigenlijk voorbij gevlogen. Ik had verwacht dat het een moeilijke periode zou worden, omdat ik graag wat kilo's kwijt wilde.

Halverwege het programma had ik wel een dip momentje, maar na een gesprek met de trainers en de wekelijkse weegmomenten, besefte ik me dat het eigenlijk heel goed ging. De weegmomenten vind ik erg fijn, het werkt voor mij echt als een stok achter de deur. En door de goede resultaten raak ik alleen maar gemotiveerder om door te gaan.

Ik ga nu door met het na traject Support, ten eerste voor de houvast en ten tweede om mijn nieuwe doelstelling te behalen. Het opbouwen van meer spiermassa."

 

 
 

Bekijk ook

  Tineke (43) uit Finsterwolde is een van de deelnemers die in maart begonnen is met het afslankprogramma T Kan Minder. Onder begeleiding van ons team is ze de afgelopen periode -12.1 kg afgevallen! "In het dagelijks leven ben ik werkza…
 
Lees het hele bericht
  Sanne (31) uit Winschoten is in januari begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. De afgelopen periode hebben we Sanne begeleid op het gebied van voeding en training en is nu 26 kg afgevallen! Een top prestatie! " Ik heb vaker e…
 
Lees het hele bericht