Evelien verliest in 7 weken tijd 10.6 kg!


Terug naar Nieuws
Evelien verliest in 7 weken tijd 10.6 kg!

Evelien (21) uit Bad Nieuweschans is 7 weken geleden met het afslankprogramma 'T Kan Minder gestart en is nu 10.7 kg aan gewicht kwijt geraakt.

" De eerste twee weken vond ik best lastig met name de voeding. Maar doordat ik gelijk goede resultaten bij de wekelijkse weegmomenten zag, wist ik dat dit echt werkte. In het verleden heb ik vaker geprobeerd om af te vallen maar dit lukte me niet. Met 'T Kan Minder heb je een stok achter de deur. Je reserveert van tevoren de lessen en weegmomenten dit zorgt voor een goede structuur. Ook de wekelijkse voedingslijsten en tussentijdse gesprekken zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft.

De trainingen zijn 2 x per week een half uur en zijn erg leuk om te volgen. Ik ben ontzettend blij dat ik met het programma ben begonnen en dat ik dit resultaat al bereikt hebt."

Evelien bedankt voor je verhaal en gefeliciteerd met je resultaat en veel succes met de komende weken.

 
 

Bekijk ook

  Tineke (43) uit Finsterwolde is een van de deelnemers die in maart begonnen is met het afslankprogramma T Kan Minder. Onder begeleiding van ons team is ze de afgelopen periode -12.1 kg afgevallen! "In het dagelijks leven ben ik werkza…
 
Lees het hele bericht
  Sanne (31) uit Winschoten is in januari begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. De afgelopen periode hebben we Sanne begeleid op het gebied van voeding en training en is nu 26 kg afgevallen! Een top prestatie! " Ik heb vaker e…
 
Lees het hele bericht