Afslankprogramma Kan Minder: Gezusters Dijkstra zijn in 12 weken tijd 38.2 kg afgevallen.


Terug naar Nieuws
Afslankprogramma Kan Minder: Gezusters Dijkstra zijn in 12 weken tijd 38.2 kg afgevallen.

 

 

In januari 2018 zijn Mariska, Esther en Gertina gestart met het afslankprogramma Kan Minder.

De afgelopen 12 weken hebben de dames als zeer positief ervaren en zijn gezamenlijk maar liefst gezamenlijk 38.2 kg afgevallen.

 

Mariska – 11 kg

Gertina – 10 kg

Esther – 17.2 kg

 

“ De afgelopen weken  zijn voorbij gevlogen. Het programma is heel goed te doen en daarnaast ook echt heel leuk.

Iedere 4 weken variatie in training zorgt er voor dat je gemotiveerd blijft. Het wekelijks wegen/bodyanalyze is erg fijn, dit is echt een goede stok achter de deur. We zijn blij dat we in januari zijn begonnen met sporten. We zijn ontzettend blij met de kilo’s die we zijn afgevallen maar we zijn er nog niet. Met de zomer voor de deur  hebben we een nieuwe doelstelling neer gelegd en gaan nu verder met het na-traject ’T Kan Minder Support’’ Aldus de zusjes Dijkstra.

 
 

Bekijk ook

  Meedoen aan de nieuwe ronde? Op vrijdag 4  januari 2019 is er weer een informatieavond en op maandag 7 januari 2019 starten we met een nieuwe ronde van het succesvolle programma  'T Kan Minder. Wil jij het nieuwe jaar fit beginnen …
 
Lees het hele bericht
Laura (23) uit Wildervank is in september begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. Na 10 weken trainen is Laura 9.0 kg afgevallen! 
 
Lees het hele bericht
Lisanne (23) uit Scheemda is in september begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. Na 10 weken trainen is Lisanne 12.1 kg afgevallen!
 
Lees het hele bericht