Vervolg traject 'T Kan Minder Support


Terug naar Nieuws
Vervolg traject 'T Kan Minder Support

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op verzoek van oud deelnemers van het 'T Kan Minder afslankprogramma hebben we nu een ondersteunend lidmaatschap in het leven geroepen.

" 'T Kan Minder Support " 

'T Kan Minder Support lidmaatschap is voor deelnemers die net dat stukje extra controle willen om hun gewicht en behaalde resultaten te behouden.

Het voordeel van dit lidmaatschap is dat u iedere week een bodyscan krijgt om zo een duidelijk inzicht te krijgen in onder andere uw gewicht, spiermssa en vetpercentage. Tevens blijft u naast toegang tot de reguliere lessen ook toegang tot de F.T.F. 'T Kan Minder lessen behouden. Daarnaast kunt dus zeven dagen per week onbeperkt sporten van 06.00 uur tot 23.00 uur!

 

Meer informatie aan de balie. 

 

 
 

Bekijk ook

 De gehele dag hanteren we sleutelfitness, en komen de groepslessen te vervallen.  
 
Lees het hele bericht
Manon, Martin en Trudy  zijn in januari 2018 gestart met het 12 weken afslankprogramma 'T Kan Minder.  De afgelopen periode zijn ze onder begeleiding van onze dietisten en instructeurs gaan trainen en hebben een fantastisch resultaat berei…
 
Lees het hele bericht
                            Even weer een toelichting, mijn ervaring van 12 weken "het kan minder" ik ben blij dat ik eraan begonnen ben in januari.. inmiddels zit …
 
Lees het hele bericht