Vervolg traject 'T Kan Minder Support


Terug naar Nieuws
Vervolg traject 'T Kan Minder Support

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op verzoek van oud deelnemers van het 'T Kan Minder afslankprogramma hebben we nu een ondersteunend lidmaatschap in het leven geroepen.

" 'T Kan Minder Support " 

'T Kan Minder Support lidmaatschap is voor deelnemers die net dat stukje extra controle willen om hun gewicht en behaalde resultaten te behouden.

Het voordeel van dit lidmaatschap is dat u iedere week een bodyscan krijgt om zo een duidelijk inzicht te krijgen in onder andere uw gewicht, spiermssa en vetpercentage. Tevens blijft u naast toegang tot de reguliere lessen ook toegang tot de F.T.F. 'T Kan Minder lessen behouden. Daarnaast kunt dus zeven dagen per week onbeperkt sporten van 06.00 uur tot 23.00 uur!

 

Meer informatie aan de balie. 

 

 
 

Bekijk ook

  Meedoen aan de nieuwe ronde? Op vrijdag 4  januari 2019 is er weer een informatieavond en op maandag 7 januari 2019 starten we met een nieuwe ronde van het succesvolle programma  'T Kan Minder. Wil jij het nieuwe jaar fit beginnen …
 
Lees het hele bericht
Laura (23) uit Wildervank is in september begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. Na 10 weken trainen is Laura 9.0 kg afgevallen! 
 
Lees het hele bericht
Lisanne (23) uit Scheemda is in september begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. Na 10 weken trainen is Lisanne 12.1 kg afgevallen!
 
Lees het hele bericht